Anastasija u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom!


Objavljeno: 2022-04-15 10:06Pevačica Anastasija Ražnatović nakon raskida sa Đorđem Kuljićem otpočela je romansu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom. 


Foto: Anastasija i Gudelj u vezi!

Srpski reprezentativac igra u Sevilji, gde je Anastasija i otputovala, a sada su uhvaćeni tokom večere s prijateljima i članovima njegove porodice.


Naime, oni su snimljeni na večeri na kojoj su prisustvovali Nemanjina sestra Vanja i brat Dragi, tu su bili i njihovi prijatelji, ispijali su vino, a na Instagram storiju vidi se kako Cecina ćerka nazdravlja, dok pored nje sedi njen novi dečko.


Inače, Gudelj nije skandal majstor i ljubitelj noćnog života, ali je ranije bio povezivan sa pop zvezdom i Anastasijinom koleginicom, a reč je o Sanji Vučić. Njih dvoje su krili vezu, a onda je pre nekoliko meseci potvrdila da je reč o poznatom fudbalskom reprezentativcu Srbije.

Naš reprezentativac obožava tetoviranje, te mu je celo telo prekriveno tetovažama. Poslednju tetovažu je uradio baš u Sevilji, gde trenutno igra za istoimeni klub - tri krsta na leđima.Jedna od prvih tetovaža koju je uradio još u Holandiji, bio je portret svog oca, proslavljenog fudbalera Nebojše Gudelja. Kako je Nemanja svojevremeno izjavio, svaka tetovaža na njegovom telu ima posebno značenje.


Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.