Radio BN | Lider medijskog neba

Kako poslati SMS?


SMS servis BN radija

 

Moderan svijet i život u njemu nezamisliv je bez kvalitetne komunikacije! Telefonski poziv radiju u kontakt-program u posljednjih desetak godina dobio je ozbiljnu konkurenciju u slanju sms poruka! Omiljeno među mlađima, praktično među starijima, slanje sms poruke BN radiju pruža Vam priliku da nekome nešto poručite, iskažete javno svoj stav ili jednostavno da nam zatražite pjesmu koja Vam je prirasla k srcu. U našem programu postoji više sadržaja koji podrazumijevajući kontakt sa Vama, slušaocima, putem sms poruka. Ovom prilikom preporučujemo večernji program BN radija od 21:00, svakim danom!

 

Evo kako možete poslati poruku BN radiju: potrebna Vam je najpre dobra volja, mobilni telefon i informacije o tome kako poslati poruku. Ovo posljednje je upravo pred Vama...

 

Ukoliko se na listi zemalja ne nalazi zemlja odakle ste, budite ljubazni i pošaljite nam e-mail. Ako primjetimo da postoji pojačana potreba naših slušalaca da otvorimo broj za sms poruke iz određene zemlje, mi ćemo to i učiniti na obostrano zadovoljstvo.

 

• Važna napomena: BN radio zadržava pravo da poruke neprimjerenog ili uvredljivog sadržaja NE EMITUJE u program. Takođe, zadržavamo uredničku slobodu da, u rijetkim prilikama, neke pjesme ne emitujemo, uprkos korektnosti u tekstu sms poruke! Hvala na razumijevanju!

 

• Ukoliko želite da pošaljete sms sa bilo koje mreže u BiH, najprije upišite BNR (razmak) text Vaše poruke, a potom je pošaljite na broj 091/810-105 (cijena: 2 KM+PDV) 


 • Primjer poruke: BNR Puno pozdrava za moju ljubav uz pjesmu Vrati se, vrati, vrati majci svojoj! Poruku pošaljite na broj 091/810-105

 Copyright © 2015-2023 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.