BANKROT: Nema para za završetak vile, ali...


Objavljeno: 2019-11-19 10:51Pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina Džinović skoro dve godine grade impozantnu vilu u beogradskom naselju Senjak, iako su planirali da je završe mnogo ranije. Zgodna kreatorka otkriva zbog čega radovi na budućem domu traju toliko dugo i koliko ima istine u pričama da je porodica Džinović doživela finansijski krah.


Foto: Masanori Jošida/Alo!

Melina priznaje da joj je glasina o gradnji vile na Senjaku preko glave, kao i tvrdnji da njena porodica prolazi kroz novčane poteškoće.

 

"Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su sa našom finansijskom situacijom", priča nam Džinovićka i dodaje da suprug Haris i ona nikuda ne žure jer grade dom iz snova.

 

"Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Ne znam čemu čitava misterija. Pravimo nešto što se nama dopada i nadam se da ćemo se useliti brzo. Gradnja nije stala i neću imati sobicu za šminku i frizuru. Nekretnina mi je preko glave".

 

Melina ističe kako materijalno u njenom životu ne preovladava i da je istinski dom tamo gde su njena deca i suprug Haris.

 

"Znate šta? Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i sa svojom decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Sretni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina", otkriva kreatorka, ističući ljubav kao jedinu životnu vrednost.

 

"Šta su bitni kvadrati ako nemate ono što mi imamo? Skladna porodica i ljubav su iznad svega", zaključuje Melina Džinović.

 

Povodom ovoga se oglasio i Haris koji izbegava da priča o porodičnoj vili na Senjaku i finansijskim problemima. Pustite moju vilu i moj novac Haris Džinović, za razliku od supruge Meline.

 

"Joj, pustite me sa tim", kratko je rekao Džinović i prekinuo vezu u želji da preseče produbljivanje razgovora na tu temu, ali pre toga ističe da još ne zna gde će raditi u novogodišnjoj noći:

 

"Nisam još odlučio gde ću da pevam za Novu godinu. Ima ponuda, ali ima i dosta vremena do Nove godine", rekao je Džinović.


Izvor: Alo

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.