BIJELJINA: Uhapšena Tijana Ajfon sa grupom zbog droge i oružja!


Objavljeno: 2020-05-28 11:18Žandarmerija i krim-policija Republike Srpske u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju u kojoj je uhapšeno 16 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja.


Foto: MUP RS

Kako saznajemo među uhapšenim u Bijeljini je srpska starleta Tijana Ajfon, koja je i organizator ovog skupa.

 

Tijana Ajfon je iz Srbije u Srpsku prešla čamcem.

 

 

Riječ je o međunarodnoj kriminalnoj grupi koja je već duže vrijeme poznata MUP-u RS.

 

Policija je kriminalnu grupu uhvatila u vikendici u Suvom Polju. Tom prilikom je zaplijenjena veća količina droge, oružja , a spriječena i prostitucija.

 

U vikendici je bilo 35 kriminogenih lica od čega je 26 muških i 9 ženskih lica.

 


Tijana Maksimović

 

- Prilikom pretresanja objekta, lica i vozila koja koriste lica pronađeno je i privremeno oduzeto: 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, 9 komada medicinskih droga, 9 pištolja različitog kalibra, te jedan gasni pištolj, 3 pancira, te preko 20.000 konvertibilnih maraka u raznim valutama.

 

U ovoj policijskoj akciji lišeni su slobode pripadnici organizovane međunarodne kriminalne grupe i to A.G, P.S, Ž.S, R.S, R.D, S.S, S.P, D.P, Z.Ć, V.К, S.M, M.T, E.H, Ž.V. svi državljani Bosne i Hercegovine, A.B. državljanin Republike Slovenije i T.M. državljanka Republike Srbije.

 

Kako saznajemo, T.M. je Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, rođena 16. jula 1992.godine u Rumi, osumnjičena za krivično djelo navođenje na prostituciju.

 

Za isto krivično djelo sumnjiče se i Saša Petrović, rođena 17. juna 1988. godine u Čačku, Јovana Denić, rođena 16. januara 1993. godine u Nišu, Sofija Gačić, rođena 26. aprila 1993. godine u Novom Sadu.


Izvor: RTV BN

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.