Ćerkica u autosalonu oštetila 10 vozila!


Objavljeno: 2019-12-17 23:21Bračni par iz Kine, poveo je svoju trogodišnju ćerkicu u salon automomobila AUDI u Guilinu, u južnom kineskom regionu Guangki. Ali tamo je trogodišnjakinja napravila štetu nepažnjom roditelja na izloženim luksuznim automobilima.


Foto: Audi salon automobila

Tako da je roditelje izlazak sa trogodišnjom kćerkom u auto salon koštao papreno.Pričinjena je šteta na automobilima bila oko 10.000 dolara.

 

Kako prenosi 7News, roditelji nisu mnogo obraćali pažnju na devojčicu te su gledali su u lepe automobile i slušali osoblje salona, ostavljajući trogodišnju devojčicu samu.

 

Nakon što je razumljivo devojčici dosadila priča devojčica je zgrabila kamen i krenula da crta na 10 Audijevih vozila, uključujući i Audi K8 u vrednosti od skoro 142.000 dolara!

 

Svi detalji nisu objavljeni, ali se navodi da su među oštećenim modelima bili Q3 i skupoceni Q8.

 

Audijev zastupnik je na kraju tužio bračni par, te su prvobitno je tražili da im se isplati 28.400 američkih dolara kao nadoknada štete koju je nanela ćerka para.

 

Iako ogrebotine nisu bile velike, u salonu su rekli kako automobile nakon farbanja oštećenih delova karoserije više ne mogu da prodaju kao nove, što znači da će morati da snize njihovu cenu.

 

Tvrdili su da je to samo procena i da bi se cifre mogle povećati kako se proceni veća šteta nastala kćerkinim grebanjem.

 

Ali na kraju obe strane su se ipak nagodile za znatno manju sumu od 70.000 juana (10.025 dolara).


Izvor: Zanimljivosti

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.