DOSADA U IZOLACIJI: Idealan hobi za svaki znak horoskopa!


Objavljeno: 2020-04-10 10:07Ne znate šta da radite u kući, ništa vas ne ispunjava? Postoje neki predlozi za idealan izolacijski hobi za svaki horoskopski znak.


Foto: Dosada u izolaciji

 

Ovan - naučite nov recept

 

Ovnovi su dinamični i kreativni, a uz to su obično i pravi gurmani. Spojite li sve to u jedno - kuvanje zvuči kao idealna zanimacija za vas, a pravo je vreme da usavršite svoje kulinarske sposobnosti isprobavanjem novih recepata i kuhinja. Srećni će biti i vaši ukućani.

 

Bik - vežbajte

 

Iako im prija da budu kod kuće više nego ostalim znakovima horoskopa, Bikovi vole jedan deo dana da provedu aktivno pre nego što se sklone u svoje utočište. A ako je izolacija poremetila vaš dnevni ritam, vreme je za povratak starim navikama. Umesto da s kesom čipsa u ruci plačete za zatvorenom teretanom, pronađite videa s vežbama na Jutjubu i pokrenite se.

 

Blizanci - pročitajte knjigu (ili više njih)

 

Prirodno znatiželjnim Blizancima kod kuće je posebno dosadno, pa je za njih idealan beg od stvarnosti neka dobra knjiga. Čak i ako niste knjiški moljci, pružite šansu ovoj ideji i mogli biste da se iznenadite koliko će vas to učiniti srećnijima.

 

Rak - preuredite prostorije u domu

 

Iako su po prirodi jako kreativni, Rakovi obično nemaju vremena za ostvarivanje svojih ideja koje se obično tiču uređenja doma. Sada za to vremena imate na pretek i pravo je vreme da ostvarite svoje zamisli. Preuredite jednu prostoriju ili barem kutak u domu, a osim što ćete sebi skratiti vreme u izolaciji, bićete ponosni na svoja dela.

 

Lav - pokrenite blog

 

Ili, ako ste skloniji snimanju videa - vlog. U svakom slučaju, potreban vam je neki izduvni ventil kroz koji ćete moći da iskažete svoje stavove i mišljenja drugima, sada kada oko vas nema okupljene gomile. Bonus je i što ovako možete da postanete slavni, a svi znamo da Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje.

 

Devica - naučite nov jezik

 

Praktične i organizovane Device nikako ne vole da troše vreme ne radeći ništa. Zato je za vas idealan hobi u izolaciji - učenje, a nov jezik će vam sigurno dobro poslužiti u životu i možete da ga dodate u svoju biografiju.

 

Vaga - naučite da šijete

 

Vage obožavaju lepe stvari, a posebno lepu garderobu. Problem je u tome što često zamisle nešto što ne mogu da nađu u radnji ili se zaljube u neki zlata vredan dizajnerski komad koji ne mogu sebi da priušte. Zato je idealan izolacijski hobi za Vage šivenje. Osim što biste u tome mogli da budete jako dobri, jer ste obično vešti s rukama, kada naučite da šijete, moći ćete sami da sašijete kreacije o kojima ste maštali.

 

Škorpija - posadite baštu

 

Škorpijama je jako teško da budu zatvorene u četiri zida i stalno traže izgovore da izađu iz kuće. A savršen i dugotrajan izgovor je sadnja bašte. Ako ipak niste te sreće da imate dvorište, možete i na balkonu (pa čak i unutar stana) da posadite cveće ili začinsko bilje oko kojeg ćete trebati da se brinete i što će vas okupirati dok se sve ovo ne završi.

 

Strelac - gledajte dokumentarce

 

Strelčevi su uvek željni novih avantura, a posebno su im draga putovanja u nepoznato. S obzirom na to da je to trenutno neostvarivo, utešiće vas dokumentarci o zanimljivim lokacijama na svetu, a sigurno će vas zabaviti i blogovi o putovanjima. Jarac - vodite dnevnik Oduvek ste sanjali o tome da napišete knjigu? Sada vam sigurno ne nedostaje inspiracije, a za početak možete pisati dnevnik koji će vam, čak i ako ga nikad ne pretvorite u knjigu, pomoći da barem malo rasteretite svoj mozak od bujice misli.

 

Vodolija - sređujte se

 

Vodolije vole da izgledaju lepo, a ako inače nemate vremena za pravljenje frizura i eksperimentisanje sa šminkom, pravo je vreme da isprobate sve što ste hteli. Usput ćete i da usavršite svoje frizerske i šminkerske veštine pa ćete se ubuduće lakše i brže spremiti onako kako ste hteli.

 

Ribe - svirajte

 

Rođeni u znaku Ribe uživaju u muzici više od ostalih i često su nadareni za nju, u smislu da sviraju barem jedan instrument. Ako još niste otkrili taj svoj skriveni talent, pravo je vreme da ga pronađete.


Izvor: B92

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.