DUGOVI: Evo zašto je ušla u rijaliti!


Objavljeno: 2020-09-02 10:56Ni ovaj put Lepa Lukić neće mnogo zaraditi od učešća u rijalitiju Parovi jer je novac unapred spiskala, na kocku, naravno, javlja Kurir...


Foto: Valja vraćati kockarske dugove?

Prema našim saznanjima od izvora bliskog pevačici, ona je u kockarnici dužna oko 12.000 evra i više od dva meseca nije mogla da plati vlasniku, pa je morala da napravi kompromis. Dogovorila se s produkcijom da oni isplate pare, a da ona zauzvrat bude učesnik "Parova", s tim što ima mogućnost da produži boravak u rijalitiju ukoliko želi da zaradi dodatni novac. Uzimajući u obzir da je njen honorar 800 evra, to znači da će Lukićeva morati da bude u vili najmanje 15 nedelja.


Podsetimo, kraljica narodne muzike je i prošli put zbog istog problema morala da uđe u rijaliti. Tad je, doduše, dugovala mnogo veći iznos, čak 25.000 evra, ali joj je i honorar bio veći, pa je brže odradila dug prema kockarnici. Sad je bila u bezizlaznoj situaciji jer nema nastupa, a od penzije ne može da sakupi tolike pare, pa je prihvatila ono što joj je bilo ponuđeno. Lukićeva je u početku negirala da ima problem s kockom, ali pošto su je paparaci više puta hvatali na delu, morala je da prizna svoju strast. Poslednji put fotografi su je uhvatili u kockarnici pre dva meseca u jeku pandemije virusa korona, dok je sedela za stolom i igrala poker s maskom na licu.


Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.