Đanijeva žena operisana: Sin otkrio da ima rak


Objavljeno: 2022-02-05 09:41Supruga pevača Radiše Trajković Đanija, Slađana Trajković ima rak bubrega i hitno je operisana. Tim povodom oglasio se njihov sin Marko, koji je potvrdio da mu je majka u bolnici. 


Foto: Đani i Slađa

Nije krio da su za Slađinu bolest saznali sasvim slučajno, dok su bili na kontroli, a doktori su doneli hitnu odluku da je odmah operišu, kako bi uspeli da sve srede kako treba. Inače, podsetimo, Slađa je nedavno odlazila na kontrole kod doktora, kao i njen voljeni suprug Đani, a nakon obavljenih svih analiza koji su bili potrebni, doktori su ustanovili da ona ima rak bubrega.


- Majka mi je trenutno u bolnic,i jer smo slučajno saznali da ima rak bubrega. Zamolila je da se ja javljam na telefon i pozive, da se odmara i da sad ne može da priča. Sve smo saznali slučajno na pregledu, odmah su je operisali i sve je prošlo, Bogu hvala kako treba - izjavio je Marko.


Podsetimo, Đani je takođe nedavno imao problema sa zdravljem. On je završio u Hitnoj pomoći kada mu se slošilo zbog umora i tada je bio priključen na aparate.


- Đani je prehlađen, sve ga je stiglo... Proradili su mu sinusi, nema koronu, ali ga je sve stislo, ceo je zapušen. Ima upalu sinusa. Stigao ga je umor. Još uvek je u bolnici i nije mu određena terapija - rekla je Slađa nedavno.


Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.