I OPET: Dečak ukrao ključeve od maminog Golfa...


Objavljeno: 2019-08-25 09:18Dok je policija tragala za vozilom, dečak je napustio grad i na odmorištu se zaleteo u zadnji deo parkiranog kamiona.


Foto: Simbolička fotografija

 

Desetogodišnji dečak koji se ranije ove nedelje provozao po nemačkom autoputu u majčinom "folksvagenu", nakon čega je ukoren, ponovo je to učinio vozeći 180 kilometara na sat, i sada je poslat na psihološko savetovanje.

 

Dortmundska policija saopštila je u petak da je ovaj školarac ukrao ključeve "golfa" oko ponoći i odvezao se iz svog rodnog grada Zosta do Dortmunda, udaljenog oko 50 kilometara.

 

Pročitajte još - Dečak (8) uzeo auto od majke, vozio 140 km/h, a onda ostavio vozilo pored puta jer mu je smetala brzina.

 

Policija kaže da je jedan vozač prijavio dete koje se vozi velikom brzinom po gradu, rekavši da ga "crveno svetlo i propisi o vožnji izgleda ne zanimaju", prenosi AP.

 

Dok je policija tragala za vozilom, dečak je napustio grad i na odmorištu se zaleteo u zadnji deo parkiranog kamiona. Niko nije povređen, ali je "golf" teško oštećen, prenosi agencija.


Izvor: Novosti

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.