Jadranka nije mogla u Mostar, vratili je sa granice


Objavljeno: 2021-08-23 11:43Jadranka Barjaktarović nije mogla da održi nastup u jednom klubu kod Mostara prošlog vikenda jer su je vratili sa granice i saopštili joj da ne može da uđe na teritoriju susedne države, saznaje Kurir.


Foto: Jadranka Barjaktarović

Pevačica je, prema rečima našeg izvora, bila neprijatno iznenađena kad je čula šta su joj policajci rekli, ali nije pravila dramu već se sa svojom menadžerkom odmah vratila nazad. Tad su pozvale ljude iz kluba u kojem je trebalo da nastupi i rekli im da su vraćene sa granice, ali da im niko nije objasnio zbog čega. U razgovoru su pomenule to da su provere službenih lica trajale dugo, da je policajac nekoliko puta odlazio unutra i vraćao se, da bi na kraju samo izustio "gospođa Barjaktarović ne može da uđe na našu teritoriju" i vratio im dokumenta.


Ne može ni u Evropu


Jadranka, kako kaže naš izvor, veruje da je zabrana ulaska u Bosnu verovovatno iz istog razloga kao i za Srbiju, odnosno zbog širenja govora mržnje. Ono što je zanimljivo jeste da se pevačicina menadžerka ljudima iz Mostara požalila na to da Jadranki stalno otkazuju nastupe van Crne Gore i da se to skoro desilo i sa jednim klubom iz Švajcarske. Navodno, oni su joj zakazali tezgu ali nekoliko dana pre toga javili su da nema interesovanja publike i da nastup neće biti održan. Pevačica je, otkako se desio skandal kad je u Podgorici pevala stihove "ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" nije imala nijedno gostovanja van Crne Gore, već isključivo peva u svojoj domovini na privatnim slavljima.


Razočarana


Kurir je objavio ekskluzivno saznanje početkom godine o tome da je crnogorska pevačica krenula automobilom za Srbiju, ali da je zbog zabrane ulaska u našu državu vracena sa granice. Kako je naveo naš izvor sa lica mesta, Jadranki nije dozvoljen ulazak na našu teritoriju zbog širenja govora mržnje, ali i zato što je pevala na mitingu DPS, na čijem je čelu Milo Đukanović.


U telefonskom razgovoru tada je potvrdila naša saznanja.


- Incidenta nije bilo nikakvog, a da sam dobila zabranu - jesam. Ne želim da produbljujem ovu temu. Srdačan pozdrav - rekla nam je razočarana Jadranka. Tokom jučerašnjeg dana nije bila dostupna za komentar.


Na meti kavčana


Jadranka se krije od kriminalaca


Iako često nastupa u rodnoj Crnoj Gori, Jadranka ne objavljuje unapred spisak gostovanja niti se previše oglašava preko društvenih mreža zbog pretnji koje je dobijala od ljudi iz kriminalnog sveta. Ona je u januaru ove godine pevala Radoju Zviceru, jednom od vođa kavačkog klana, na proslavi krsne slave Svetog Jovana Krstitelja, a među gostima bili su i i Veljko Belivuk i Marko Miljković.


Zbog toga, prema rečima našeg izvora, Jadranka dobija upozorenja da pazi šta i kome priča, a posebno je plaši to što bi i ona mogla da bude na meti suprutog kriminalnog klana - škaljarskog, jer je bliska sa kavčanima već godinama.


Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.