Kako je jedan tata rešio problem razlikovanja blizanaca


Objavljeno: 2019-09-20 13:48Novopečena mama pobesnela je na svog supruga kad je saznala da je njihove novorođene blizance označio markerom da bi mogao da ih razlikuje.


Foto: Blizance je nekad teško razlikovati!

 

Muškarac je svoju stranu priče objavio na forumu Redit kako bi pojasnio s kojim se problemima suočavao od trenutka kad se vratio na posao.

 

"Bio sam uz njih, ali nakon dva meseca sam morao da se vratim na posao. Nisam više mogao da budem uz njih koliko sam hteo”, napisao je u uvodu.

 

Da stvar bude gora, njegova supruga je insistirala da blizanci nose istu odeću, zbog čega on nije nikad mogao da shvati koji je koji.

 

"Kad god bih jedno dete nazvao pogrešnim imenom, ona bi se naljutila i satima bi me ignorisala. Svaki dan provodi s njima i zna koji je koji. Ja to ne mogu”, jadao se anonimni muškarac koji se dosetio kako da stane na kraj svakodnevnom problemu.

 

Jednom detetu je markerom označio tačku na desnoj ruci, a drugom na levoj. Sve je bilo u redu dok supruga nije shvatila šta je uradio, piše index.hr.

 

“Naljutila se na mene jer ih ne razlikujem. Kaže da imam problem i trebam pomoć. Ne trebam. Naljutila se i otišla iz kuće”, dodao je pa pitao druge da li je on zaista kreten kao što smatra njegova žena.

 

“Ona će morati da shvati da će ih ljudi mešati dok ne odrastu. Umesto da crtaš po njima, možda postoji nešto drugo što možeš da učiniš. Ali, ako ona ne želi da ti pomogne, nema pravo da se ljuti”, smatra jedan korisnik foruma.

 

“Jasno je da ne želi da ti pomogne. Misli da bi trebao da ih razlikuješ, ali ne shvata da nisi s njima sve vreme za razliku od nje”, poručuje drugi.

 

“Žena je rodila dve bebe. Hormonske promene s kojima se nosi mogu biti ekstremne. Povrh toga, svaki dan je većinu vremena sama s njima. Ne možeš je okriviti ako je nerazumna u prvim mesecima”, dodaje treći.


Izvor: Novosti/Index.hr

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.