Kupili stan od milion maraka


Objavljeno: 2021-05-14 09:47Luka Jović kupio je još jednu nekretninu u Beogradu, pišu beogradski mediji. Kako saznaje Kurir, ovog puta fudbaler je pazario stan u srcu Vračara od 150 kvadrata za koji je dao oko 500.000 evra.


Foto: Sofija i Luka

Njegov životni prostor biće na trećem spratu, a trenutno je u fazi izgradnje. Ukoliko sve bude teklo kako je investitor planirao, zgrada će biti gotova za šest mjeseci. To sportisti savršeno odgovara.


Luka i njegova vjerenica Sofija Milošević su za prvomajske praznike bili u Beogradu i tom prilikom su prvi put obišli radove. Par je oduševljen kako sve izgleda, a naročito im se svidio raspored prostorija koji uživo izgleda još bolje nego na projektu.


Stan će biti dvostrano orijentisan, a manekenka je zadužena za osmišljavanje enterijera. Kada je prethodnih godina boravio u prijestonici, Luka je živio u Južnom bulevaru, gdje je iznajmljivao stan, a od jeseni će se useliti u svoj kutak. Jović voli Vračar, kao i Sofija, pa se nijednog trenutka nisu razmišljali o tome u kom dijelu grada će sviti svoje porodično gnijezdo.


Prema riječima izvora beogradskog lista, njih dvoje se nisu uopšte dvoumili kada im je prijatelj predložio nekretninu u blizini Hrama Svetog Save. Štaviše, Jovićev advokat je istog dana pregledao kompletnu dokumentaciju, a kada se pravnik uvjerio da je papirološki sve u najboljem redu, oni su napravili ugovor i krenuli u realizaciju.


Sofija ne želi ništa da prepusti slučaju, pa će da angažuje firmu koja će joj pomoći da sve ono što je zamislila bude sprovedeno u djelo. Luka je prezauzet obavezama koje ima u inostranstvu oko kluba, pa je svojoj ljepšoj polovini prepustio da vodi brigu oko njihovog novog doma. U njemu će boraviti kada su u Srbiji, a posebnu pažnju će posvetiti dječjoj sobi, kao i terasama, koje su ogromne, navode mediji.


Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.