Nagradili radnike sa 4116 automobila!


Objavljeno: 2020-11-06 13:52Kineska kompanija za proizvodnju čelika Jiangxi West Dajiu iron & steel corporation uradila je nešto nesvakidašnje i veoma zanimljivo. Ona je nagradila je svih svojih 4.116 zaposlenih, novim automobilima zbog prekoračenja ciljeva dobiti petu godinu zaredom.


Foto: Nagradili radnike sa 4116 automobila!

Komanija Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation organizovala je prošlog meseca je 1. oktobra događaj kojim je proslavila svoj uspeh i nagradila zaposlene za doprinos godišnjem rastu


Mediji prenose kako je firma poslednjih pet godina beležila sve veću dobit, a uprava je želela učiniti nešto posebno kako bi zahvalila zaposlenima pa su odlučili svakome od njih pokloniti po jedan nov automobil.


Tokom nekoliko sedmica uoči kineskog Dana državnosti u serijama je podeljeno ukupno 4.116 vozila, 2933 Ford Territory i 1.183 Volkswagen Magotan.

 

 


Prema kineskom sajtu Sohu, vrednost vozila iznosi oko 500 milona juana (ilo oko 74 milona američkih dolara), ali iz firme Jianxi su najavili da će platiti registraciju, petogodišnje autoosiguranje, kao i porez na vozila!


Kao promotivni materija za događaj, firma je dronom snimila nekoliko stotina novih automobila postavljenih oko velike pozornice za proslavu koja se odigrala prošlog meseca, a video je postao viralan na kineskim društvenim mrežama, dok je firma dobila brojne pohvale zbog podele profita kompanije sa svojim radnicima.


Izvor: Zanimljivosti

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.