Ovi horoskopski znakovi se najčešće zaljube u pogrešne


Objavljeno: 2021-06-10 10:16Mnogo je znakova upozorenja i crvenih zastavica na početku veze, ali skloni ste ih ignorisati zbog ljubavi prema partneru. Ova četiri znaka lako padnu u ovu zamku. Provjerite jeste li među njima.


Foto: Ovi horoskopski znakovi se najčešće zaljube u pogrešne

Ovan


Rođeni u ovom znaku vole biti na vrhu, bilo to na profesionalnom planu ili ličnom. Mogli bi hodati s nekim samo da bi bili popularni ili da pokažu da su uspjeli doći do takvog ulova. Stoga bi mogli pasti na nekoga isključivo na osnovu njihove popularnosti, a ne ličnosti.

 

Blizanci


Blizanci imaju potrebu da budu okruženi ljudima. Ne sviđa im se ideja da budu sami. Tako se u borbi protiv svoje samoće mogu upustiti i u ljubavnu vezu. Zaljube se u skoro pa bilo koga i počnu izlaziti s njima samo da se ne bi osjećali usamljeno.

 

Rak


Budući da su Rakovi osjećajni, lako će pasti na nekoga ko im pruža i najmanju pažnju i ljubav. Jako se vežu za njih i na kraju im se slomi srce kad saznaju da je to bilo samo "igranje s njihovim osjećajima".

 

Strijelac


Strijelci žele nekoga ko će im dati slobodu. Žele nekoga ko ih neće gušiti. Oni uvijek padaju na one "nedodirljive" i koji ne pokazuju nimalo interesa za njih, piše Pink Villa, prenosi 24sata.hr.


Izvor: 24sata.hr

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.