Pogledajte sendvič od 15 KM koji nude na Jahorini


Objavljeno: 2021-01-14 11:41Ovih dana na društvenim mrežama dijeli se fotografija uslikana u jednom ugostiteljskom objektu na Jahorini koji gostima nudi sendvič po nevjerovatnoj cijeni od čak 15 KM! 


Foto: Društvene mreže

Dok se većina ugostitelja u BiH trudi da opstane, obzirom na stroge mjere koje su najviše pogodile ovaj sektor, pojedini su smislili (uspješan?) način da nadomjeste gubitak i usput, slobodno možemo reći, svoje goste naprave budalama.


Naime, ovih dana na društvenim mrežama dijeli se fotografija uslikana u jednom ugostiteljskom objektu na Jahorini koji gostima nudi sendvič po nevjerovatnoj cijeni od čak 15 KM!


Ono što je posebno uvredljivo je što preskupi sendvič "Olimp" ne nudi ništa posebno, niti ima neke egzotične ili skupe sastojke koji bi opravdali astronomsku cijenu. Sastoji se od kukuruzne kifle, goveđe pečenice, mocarele, zelene salate i paradajza, i ruku na srce, na slici djeluje prilično suhoparno.

 

 

"Ni Dodik ga nije htio platiti", "Stvarna cijena ili fotošop?", "Pi.aj po sirotinji...", "Vidi ga, ko opanak" samo su neki od komentara na društvenim mrežama.


Ako uzmemo u obzir da vam na Jahorini još samo zrak ne naplaćuju, jer se i parking plaća 15 KM, čak i ako imate vikednicu, onda ova cijena sendviča ne treba da vas čudi.Da li će gosti kazniti ovakvo ophođenje i bahatost ugostitelja koji bi za dva-tri mjeseca da zarade dovoljno za cijelu godinu, ostaje da vidimo.

(Depo portal)


Izvor: Depo portal

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.