Poslije skandala Jadranka odlučila da batali pjevanje


Objavljeno: 2020-09-30 11:31Pevačica Jadranka Barjaktarović koja je proteklog meseca napravila skandal jer je u Podgorici na skupu pevala Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije više nema posla i zatvorena su joj sva moguća vrata.


Foto: Niko više neće da je angažuje
- Jadranka je u veoma lošem finansijskom stanju, nije pevala nekoliko meseci, pa je imala svega nekoliko tezgi i onda se desio skandal i sve je stalo. Iako je imala baš dosta zakazanih nastupa po Srbiji, sve su joj otkazali i sada može da peva samo u Crnoj Gori, ali i tamo je završena sezona, nema klubova, diskoteka. Nema ničega.


Ona je počela da moli menadžere i uticajne prijatelje iz Crne Gore da joj srede nastupe po BiH. Bukvalno je govorila ovako: "Molim te, učini nešto, nema posla, razmišljam da se povučem totalno. Ubi me sve ovo, nisam u dobrom stanju. Osećam da će mi i glas nestati od stresa", rekla je ona - navodi pevačicin drug za Srpski telegraf , a onda nastavlja o njenim planovima ukoliko ne nađe tezge:


- Pokušali su da je ubace u Bosnu, ali ni to ne ide. Dosta vlasnika je srpskog porekla i nisu hteli da čuju za nju, a i posetioci klubova su srpske nacionalnosti, tako da ne bi išlo, niko neće da rizikuje. Niko neće da je dovede, pa da propadne zbog nje. Plakala je kad je čula da nema šanse da radi. Ona sad razvija plan da krene da radi nešto privatno, neki biznis. Butik joj je na pameti, to će da krene kad korona prestane.


Uporedo sa tim će raditi veselja po Crnoj Gori, ali to nije ništa. Njena muzička karijera staje totalno jer nema kome da snima pesme. Zna se da je sve pesme snimala u Beogradu, a sad više ne dolazi tamo. Nije se ni čula sa saradnicima. Ima osećaj da je oni ne žele i da je uzalud sve. I da snimi pesmu, ko će da je sluša. Kome da je plasira?


Izvor: Blic

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.