Prvi SNSD-ovac koji se usprotivio Dodiku! Potkačio i Stanivukovića!


Objavljeno: 2020-11-17 14:14Poslanik SNSD-a Srđan Mazalica proturječio je svo lideru Miloradu Dodiku, ali je otišao i korak dalje u svojoj bahatosti, navodeći da se novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nalazi u ludačkoj košulji.


Foto: Banjaluku ne treba kažnjavati, Stanivuković u "ludačkoj košulji"- Građane ne treba kažnjavati zbog njihovog glasa na izborima. Sasvim je demokratski obezvrijediti njihove glasove ako za to postoji legitimna politička moć. Samo formiranje skupštinske većine i izvršne vlasti je dovoljna kazna za glasove čiji favoriti neće donositi i sprovoditi odluke", mišljenja je poslanik SNSD iz Banjaluke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Sržan Mazalica, koji je jutros iznio na svom twiter nalogu.

On dalje navodi da Banjaluku ne treba kažnjavati sa republičkog nivoa, jer je, kako je objasnio, Banjaluka 70% glasala za Vidovdansku koaliciju i za stranke koje podržavaju Vladu RS.

"Banjaluka je glasovima podržala stranke koje podržavaju republičku izvršnu vlast. Dakle, Banjaluka je pokazala da je zadovoljna radom Vlade RS", smatra Mazalica i dodaje da je ipak "Banjaluka 55% glasala za gradonačelničkog kandidata koji je u sukobu sa Vladom i u Narodnoj skupštini joj bio opozicija".

Mazalica je otišao i korak doalje pa je napisao da se novi gradonačelnik Banjaluke nalazi u "ludačkoj košulji".

 Njegove reakcije su uslijedile jutros nakon što je cijeli region s zgražavanjem prenio jučeranju najavu Milorada Dodika da će finansijski blokirati funkcionisanje Banjaluke s republičkog nivoa zbog toga što je dala podršku kandidatu opozicije Drašku Stanivukoviću.


Izvor: RTV BN

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.