STIGAO DEMANTIJ: Nisam teško bolestan!


Objavljeno: 2019-10-21 10:03Bora Đorđević reagovao na natpise da ima rak: Riblja čorba nije otkazala, niti će da otkaže nijedan nastup, 7. decembra smo Minhenu.


Foto: Bora Čorba

 

Roker Bora Đorđević oglasio se povodom navoda lista „Svet“ da boluje od raka prostate i da uskoro kreće na lečenje, što su preneli mnogi mediji širom zemlje i regiona, pre svega putem interneta.

 

- Bora je tek nedavno saznao da je bolestan. Jedino rešenje je operacija – naveo je, između ostalog, neimenovani izvor ovog časopisa.

 

Frontmen „Riblje čorbe“ se, u kratkom saopštenju, osvrnuo i na druge navode u pomenutom članku. Đorđević je naglasio:

 

- „Riblja čorba“ nije otkazala, niti će da otkaže nijedan nastup. Naprotiv, već 7. decembra smo u Minhenu, a u pripremi je i velika turneja. Zakazuju se datumi i za njen američki deo. Vest o otkazivanju koncerata je zlonamerna, s tendencijom da nam obezvredi izuzetan album „Da tebe nije“, i unese nesigurnost u naše fanove i obeshrabri organizatore.

 

Bora je nastavio:

 

- Takođe je zlonamerno napisano da tražimo nekakve pare. Hvala onima koji su ponudili novčanu pomoć, ali novac nam nije potreban. Svi u bendu smo osigurani.

 

Na kraju, Đorđević je istakao:

 

- Nisam teško bolestan, što se i videlo na više nego uspešnoj letnjoj turneji u 25 gradova, a naročito na poslednja dva – 13. septembra u Ljubljani i 5. oktobra u Beču. Sviramo i pevamo bolje nego ikad. Verujemo da su ovakve dezinformacije pokušaj sabotaže nekih loših ljudi. U ime „Riblje čorbe“, Bora Đorđević.


Izvor: Novosti

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.