Trojica 'škaljaraca' deportovani preko Huma u Crnu Goru


Objavljeno: 2021-02-12 10:15Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloć udaljeni iz BiH preko Međunarodnog graničnog prelaza Hum, tvrdi Avaz


Foto: Škaljarci deportovani iz BiH

Služba za poslove sa strancima izrekla je sinoć mjeru otkaza boravka na teritoriji Bosne i Hercegovine trojici uhapšenih državljana Crne Gore jer se mogu dovesti u vezu sa kriminalnim aktivnostima i mogu ugroziti javnu bezbjednost i poredak.


Radi se o Milanu Kršiću, Filipu Roganoviću i Bobanu Sjekloću koji su navodno pripadnici škaljarskog klana.Državljani Crne Gore su uhapšeni preksinoć na Jahorini, a nakon završene kriminalističke obrade predati su Službi za poslove sa strancima na dalje postupanje.


Nakon sprovedenog postupka, Služba za poslove sa strancima je navedenim licima izrekla meru otkaza boravka na teritoriji Bosne i Hercegovine, a strani državljani su u večernjim časovima preko Međunarodnog graničnog prelaza Hum udaljeni sa teritorije Bosne i Hercegovine. Služba će nastaviti kontinuirano preduzimati sve neophodne mjere prema stranim državljanima koji na bilo koji način mogu ugroziti javnu bezbednost ili poredak Bosne i Hercegovine - saopšteno je iz Službe za poslove sa strancima.


Izvor: Avaz

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.