UBISTVO: Doveo ljubavnicu u kuću, od žene tražio večeru...


Objavljeno: 2020-12-03 10:07Ruska manekenka Lilia Sudakova (26) optužena je da je izbola muža do smrti nakon ljubomorne svađe.


Foto: UBISTVO: Doveo ljubavnicu u kuću, od žene tražio večeru...

Manekenka je optužena da je ubila svog supruga Sergeja Popova (28) nakon što je kući doveo nepoznatu devojku koju je upoznao u baru i zahtijevao da im njegova žena spremi večeru. Ako Lilia bude osuđena za ubistvo, može otići u zatvor na 15 godina.


Njena mama Irena Sudakova (48) kaže da je manekenka već duže vreme žrtva porodičnog nasilja i da je sve bila samoodbrana.


Nakon što ga je ubola nožem Sudakova je odmah zvala hitnu pomoć i Popov je brzo odvezen u bolnicu gde je podlegao povredama.


Ona je priznala da je ubola nožem svog muža s kojim je bila četiri godine zajedno i u prvom trenutku je rekla da se to dogodilo zbog ljubomore jer je flertovao s drugom ženom, prenose ruski mediji.


Majka osumnjičene je dodala da je pijani Popov doveo kući ženu koju je upoznao u baru i očekivao da će im Sudanova pripremiti večeru.


Počupao ju je snažno za kosu i udario je u noge, a kaže da to može da potvrdi i očevidac koji je bio u kući.


- Sklonio se od nje, ali se vratio dok je sjekla povrće za salatu. Počupao ju je za kosu i dok je pokušavala da se odbrani ona ga je slučajno ubola nožem. Moja ćerka se sva tresla. Lilia je ovdje žrtva, ovo je bila samoodbrana - rekla je njena majka Irena.


- To je bila tako bolesna ljubav. Sve je bio nesrećni slučaj - dodala je ona.


Irena je rekla da je Popov tukao Lilu i ranije kada je bio pijan.


Izvor: Agencije

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.