Učiteljica tražila novac od djece da sebi kupi božićni poklon!


Objavljeno: 2020-12-24 09:22Kada je reč o Božiću, neki roditelji vole da dele poklone učiteljima svoje dece, iako to nije ni najmanje obavezno. Uglavnom se radi o nekoj sitnici, poput kafe ili bombonijere, ali jedna majka ostala je šokirana zahtevom učiteljice njene ćerke.


Foto: Učiteljica tražila novac od djece da sebi kupi božićni poklon!

Naime, ova učiteljica iz Velike Britanije tražila je da joj svako dete pokloni 10 funti (23KM), što bi je dovelo do iznosa od skoro 330KM kada bi svi učenici, njih 15, dali novac. Kada su je roditelji pitali šta bi uradila s tim novcem, ona je rekla da je već izabrala svoj božićni poklon – dizajnerske cipele.

 

Ovaj neverovatni zahtev jedna majka je podelila na forumu za roditelje Mumsnet i pitala druge roditelje za savet jer ona ne zna kako da postupi.

 

„Jedna majka iz razreda je drugarica učiteljice pa je ona pokrenula akciju za ovaj poklon, iako je bilo mnogo primedbi i negativnih reakcija. Međutim, roditelji žele da zaustave njen plan kupovine dizajnerskih cipela. Nisam sigurna s kim da se složim. Uvek sam za to da se kupuju stvari učiteljima i ne razumem zašto ne bi dobila ono što stvarno želi, a ne samo šolju za kafu. S druge strane, stvarno nije u redu od nje da traži ovakve stvari“, napisala je na forumu.

 

Mnogi roditelji brzo su reagovali na njenu objavu i savetovali je da je sve to pogrešno. „Bezobrazno! Kako uopšte može da traži ovo?“ napisala je jedna majka, dok se druga složila: „Traži stvarno previše novca, naročito za godinu u kojoj se svi mučimo.“


Izvor: Krstarica

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.