Uhapšen najstariji sin Sinana Sakića!


Objavljeno: 2021-07-18 11:12Najstariji sin legendarnog pevača Sinana Sakića često se nalazio sa one strane zakona, a sada je navodno ponovo uhapšen u Sarajevu.


Foto: Uhapšen najstariji sin Sinana Sakića!

Naime, kako se prenosi, pripadnici policije Kantona Sarajevo uhapsili su juče na osnovu potrage, R. S. iz Loznice, a mediji prenose da je reč o pevačevom sinu iz prvog braka.


- On je uhapšen juče, te je u popodnevnim satima predat u nadležnost policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - saopšteno je iz Kantonalnog MUP-a.


Podsetimo, u podužem dosijeu, pevačev sin ima upisano i ubistvo zbog kog je proveo u zatvoru 12 godina. Mediji su ranije izveštavali o lošim odnosima u porodici Sakić, koji su kulminirali nakon pevačeve smrti.


Poslednji sukobi su izbili zbog spora oko nasledstva, zbog čega Sabina Sakić i sumnja da je on podmetnuo požar. Protiv njega je Sinanova supruga Sabina svojevremeo podnela prijavu zbog pretećih poruka i poziva koje joj je, prema njenim rečima, navodno upućivao još od oktobra 2019. godine.


Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.