COPY&PASTE: Poslužite se najlepšim čestitkama za Novu!


Objavljeno: 2021-12-31 16:28Nova godina, u životu svakog čoveka predstavlja nešto posebno.Neka to bude dan kada ćete svima onima koje volite pokazati koliko vam je stalo i izraziti im zahvalnost za sve što vam pružaju.


Foto: Poslužite se najlepšim čestitkama za Novu!

Većina ljudi, kako kod nas tako i u svetu, 31. decembra u ponoć šalje poruke svima onima do kojih im je stalo, a mi vam predstavljamo neke od najlepših novogodišnjih čestitki.


Klasične poruke


- Neka vam i ova Nova godina, donese ostvarenje najlepših želja, neka stvori nove nade i snove koje ćete realizovati svake naredne godine ako ne uspoete ove! Srećna Nova Godina, od mene sve najbolje!


- Da vam sve bude na veselje i radost, Nova godina stiže i neka se čestitke i lepe želje samo nižu jedna za drugom, a među njima neka su i ove moje! Srećna Nova Godina!


- Od sutra dobijaš praznu svesku od 365 strana, i potrudiu se da na scvakoj ispišeš najlepše snove i želje i da ih ostvariš i veruješ u sve ono što ti i ja želim! Srećna Nova Godina!

 

- Danas ti šaljem poruku koju ću uvezati mašnom od najlepših želja, a u kutiju ću spakovati sreću, zdravlje i najveće radosti, pa ti otvori i sve neka ti je na zdravlje! Srećna Nova Godina!


-Sve neka su vam lepe radosti i osmesi na licu, sreća u srcu i ljubav u duši, neka je na zdravlje! Srećna Nova Godina!


Za najbolje drugarice i drugove


- Da osmehom zračiš i da od sebe odagnaš tugu, liniju života da imaš dugu, To su najlepše želje, koje se ovako porukom kratkom mogu poželeti drugu! Srećna Nova godina druže, neka te svi dani u njoj dobro služe.


- Neka ti se svi tvoji najdragoceniji snovi, što pre ostvare i na javi. Samo najlepše i najvedrije misli da se tebi motaju po glavi. Neka ti voljeni ljudi uvek budu deo života, neka te obasja sreće i ljubavi lepota. Sve ti ove lepe želje, sada šaljem ja, i želim da ti sve u Novoj godini počinje sa DA! Srećna Nova godina, drugarice najbolja i moja „sestrice“ jedina i iskrena.


Poznati citati i duhovite poruke za srećnu Novu godinu


- Napravimo i večeras zajednoi mi pravi dar-mar, srećna Nova godina, uvek budi u srcu mlad,I kada u licu budeš sasvim star! Srećna Nova Godina!


- Neka na moju radost i vceselje, vama se ostvare sve najveće želje, Nek sve bude snova ostvarenje, ja u vas imam veliko poverenje, nek sve bude sreća, ljubav i poštenje! Srećna Nova Godina!

- Da bude i zdravlja i ljubavi i sreće, da se ostvare svi snovi i želje, I one manje i one najveće! Srećna Nova Godina!


Izvor: Novosti

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.