DIJETA: Kilogrami lete na dole!


Objavljeno: 2020-09-03 10:02Ništa mi nije bilo teško, niti sam gladovao, niti sam se odricao nečega. Nisam bio na strogoj dijeti, a skinuo sam osam kilograma. Barem je toliko bilo kad sam se poslednji put merio - rekao je Halid Bešlić.


Foto: Halid smršao 8 kg bez gladovanja!

"Ne gladujem. Jedem piletinu i salate. Koliko mogu, pazim da se kile ne vrate, no ako i dobijem koju, opet ću na ovu dijetu pa ponovo skidati. Najbolja je ona dijeta, kako mi kažemo, kad probušiš kašiku, ali ja nisam od tih koji će gladovati", rekao je i dodao da planira da ide i u teretanu.

 

Pre šest godina u samo deset dana skinuo je 12 kilograma. Nažalost, brzo je sve vratio. Dve godine kasnije rekao je da oseća zdravstvene probleme pa je krenuo na rigoroznu dijetu.

 

– Kad sam skinuo 12 kilograma, osećao sam se fantastično. Međutim zbog načina života koji vodim, ipak sam vratio staru kilažu. Moj prijatelj, koji je također smršao deset kilograma u istom tom periodu, pravilnom ishranom uspio je održati svoju telesnu masu. Zato i ja svako malo krenem na dijetu – rekao je Halid.


Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.