Dok Bred i Dženifer prave bebu, Andželina se udaje za milijardera!


Objavljeno: 2020-03-09 23:57Kako pišu inostrani mediji, lepa holivudska glumica i bivša supruga Breda Pita ako je verovati pisanju tabloida Life&Style se uskoro udaje. Naime, navedeni tablodi tvrdi da Anđelina i njen misteriozni partner milijarder, venčanje planiraju u Francuskoj.


Foto: Anđa, Bred i Džen

 

Planiraju otići “usred ničega” kako bi imali privatnost koja im je potrebna – otkrio je izvor te dodao kako se, nakon što se zakune svom patneru na večnu ljubav, Anđelina trajno odseliti u Francusku.

 

– On će vikende provoditi sa njom, a raditi može i sa lap-topa, bilo gde u svetu – otkrio je izvor, prenosi Story.hr.

 

Anđelina je nakon razvoda od Breda tvrdila kako u je ovom braku izgubila sebe Iako su bili par koji je javnost volela sve od zajednićkog projekata “Gospodin i Gospođa Smit” u odnosu Breda i Anđeline ipak nisu cvetale ruže. Kao što je javnosti već i poznato, Bred je imao velikih problema sa alkoholom koji je bio glavni okidač za sve njihove bračne probleme.

 

Glumica Anđelina Džoli u novembru 2018. zvanično se razvela od glumca Breda Pita s kojim ima šestoro dece – troje biološke i troje usvojene a za jedan Francuski magazin objasnila je kako se osećala pred sam kraj braka.

 

– Malo sam izgubila sebe pred kraj braka sa Bredom. To je bio komplikovan trenutak za mene, nisam mogla da se prepoznam, pretvorila sam se u nešto što nisam. Osećala sam se tako malo, sitno i nebitno, iako se to nije moglo primetiti na meni, u sebi sam se gušila – rekla je Anđelina i dodala da je u tom trenutku imala i zdravstvenih problema koji su uticali na njenu psihu.

 

Međutim, glumica se sada oseća bolje trudi se da bude dobar primer svojoj deci “kako bih ih naučila šta da rade ako se nađu u sličnoj situaciji”.

 

– Kada prođete kroz sve to osećate veliku količinu sreće. Kad se završi srećni ste što ste živi i možete da krenete sve iz početka – rekla je ona, dok je njen bivšu suprug Bred Pit ranije i sam prokomentarisao kao se osećao pred kraj braka.

 

– Shvatio sam da bežim od istine i to bolne istine. Nisam znao kako da izađem na kraj sa tim, tražio sam bilo koji izgovor samo da pobegnem od te neprijatne situacije. Nekada je to bio alkohol, nekada droga, Netflix, grickalice, jednosvano bilo šta – izjavio je ranije glumac za CNN.


Izvor: Story

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.