HR: Halo servis, imam lampicu čovjeka na wc šolji!


Objavljeno: 2019-12-05 14:06Vozač iz Hrvatske postao je hit na internetu kada je na stranicu proizvođača automobila poslao urnebesnu poruku.


Foto: Lampice na instrument tabli

„Jutros mi se u autu upalio čovek na wc šolji, zna li neko o čemu se radi? Zvao u servis, ovi mi spustili slušalicu“, požalio se jedan Zagrepčanin Volkswagenu Hrvatska na Fejsbuku pre nekog vremena.

 

Dakle, čovek je pomešao temperaturu od -4 stepena sa likom tužnog čovečuljka koji upravo obavlja nuždu, što je nasmejalo mnoge, ali nije jedini koji se ne snalazi u kontrolnoj tabli automobila.

 

 

Ova objava je postala viralni hit, a i dan danas je aktuelna. Ne tako davno automobili su imali desetak signalnih lampica, a danas ih većina ima više od trideset.

 

Evo još nekih urnebesnih opisa koje su neiskusni vozači objasnili na svoj jedinstveni 'neuki' način. Kako im zameriti, kao i čoveku s početka priče, kada su znak za prazan akumulator namerno ili slučajno zamenili za oznaku za 'pijanog robota', a lampicu za rashladni sistem odnosno pregrejavanje motora objasnili kao 'ključ od auta mi je pao u reku'.

 


Izvor: Novosti

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.