Holivudski glumac povređen u Beogradu, završio u Urgentnom centru!


Objavljeno: 2021-11-16 20:56Holivudski glumac Džon Džejms, koji je glumio Džefa Kolbija u 'Dinastiji', povređen je u srpskoj prestonici, kada je prilikom ulaska u jedan restoran udario u staklena vrata.


Foto: Džon Džejms

Glumac je tada hitno prevezen u Urgentni centar gde mu je ukazana pomoć, a gde je, kako kaže, dobio "vrhunski tretman".- Ulazio sam u jedan restoran u Beogradu i udario u staklena vrata. Zadobio sam veliku posekotinu iznad oka i krvarenje je bilo obilno - ispričao je Džejms "Dejli mejlu".

 

On je potom otišao u hotel, gde je bio smešten tokom snimanja, a tamo ga je sreo menadžer koji ga je i odveo u bolnicu.- Bila je to subota uveče u Urgentnom centru i kao svaka subota u svakom Urgentnom centru na svetu, bila je prava ludnica. Ali dobio sam vrhunski tretman i nekoliko kopči, pa se vraćam na snimanje - rekao je Džejms.Džon Džejms je boravio u Beogradu zbor snimanja filma o Hanteru Bajdenu, sinu američkog predsednika Džoa Bajdena. Film inače snimaju irski producenti Felim Mekalir i njegova supruga En Mekelhini, a Hantera Bajdena glumi britanski glumac Lorens Foks.- Na neki način me podseća na "Dinastiju". To je priča o očevoj ljubavi prema sinu, uprkos njegovim velikim manama, ali i priča o unutrašnjem pogledu na svet politike - rekao je Džejms ranije o filmu.


Izvor: 24sedam.rs

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.