Nakon sudara po autoputu se rasuli paketi marihuane!


Objavljeno: 2022-04-27 09:08Nije uobičajen prizor pronaći 226 kg marihuane rasute po autoputu. Ali dan kada su paketi marihuane se rasuli po autoputu bio je 20. april ove godine…


Foto: Nakon sudara po autoputu se rasuli paketi marihuane!

“Ovo se ne viđa svaki dan, ali  sad je 20.04…“, tvitovala je patrola autoputa države Misuri misleći na  dan slavljenja kanabisa 20 april.

Propratna fotografija sa titera koju je podelila patrola pokazuje na desetine belih paketa marihuane razbacano po autoputu

“Pripadnici policije su reagovali na nesreću danas na I-70 u okrugu Callaway i pronašli 226 kilograma upakovane marihuane razbacane unaokolo“, napisala je patrola na autoputu. “Srećom, niko nije teže povređen.

U drugom tvitu, patrola policije na autoputu je rekla da su svi paketi sakupljeni na mestu nesreće i da je “trebalo više od jednog patrolnog automobila da ih prevezu u sobu za dokaze“.

 

Druga slika prikazuje plastične kese koje očigledno sadrže marihuanu nagomilane u obliku  piramide.

U nesreći je učestvovao kamionet sa dvojicom muškaraca, uključujući vozača i ženu koji su prevozili ogromnu količinu marihune. U incidentu niko nije teže povređen.

U patroli autoputa smatraju da je vozač poluprikolice pokušavao da izbegne prethodni sudar, a da je vozač kamioneta u tom trenutku izgubio kontrolu i udario u zadnji deo poluprikolice. Druga poluprikolica izletela je sa puta i potom udarila u kamionet prenosi Metro.

Dvojica muškaraca iz Meksika, starosti 34 i 32 godine, uhapšena su i optužena za trgovinu drogom prvog stepena, krivično delo, saopštila je patrola na autoputu. Pored toga, jedan od osumnjičenih je optužen za nesavesnu vožnju. 32-godišnji osumnjičeni se zove Viktor Gonzales Akosta.

Ako budu proglašeni krivima, mogli bi se suočiti sa kaznom od 10 do 13 godina zatvora, kao i novčanom kaznom.

U Misuriju, marihuana je legalna samo za medicinsku upotrebu.


Izvor: Zanimljivosti

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.