ISPOVIJEST: Kome je Čola posvetio pjesmu 'Noć mi te duguje'


Objavljeno: 2022-02-14 09:06Zdravko Čolić (71) je već godinama u skladnom braku sa Aleksandrom, ali pre nje je voleo sarajevsku glumicu Jasnu Ornel Beri (67). Ona je bila njegova velika ljubav, a zaljubio se u nju na prvi pogled.


Foto: Zdravko Čolić

Bilo je to 1970-ih u Sarajevu, gde su tada oboje živeli.- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo pevači već i glumci, slikari... Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je rezerviran samo za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život - rekla je glumica za bosanske medije.


Svako je krenuo svojim putem, ali nakon rata opet su se sreli, ovoga puta u Beogradu. Kako je ispričala glumica, susret je bio vrlo emotivan. Za Zdravka je rekla da je dobar čovek i da je pun pozitivne energije te dodala:- To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje" - zaključila je glumica.

 


Izvor: Novosti

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.