Igor moli Severinu da spasu brak, oprašta joj sve!


Objavljeno: 2020-11-28 10:45Igor Kojić navodno je iz novina saznao da je njegova žena Severina u navodnoj vezi s vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem, pa sada po svaki cenu želi da se pomire.


Foto: Igor moli Severinu da spasu brak, oprašta joj sve!

Igor je navodno očajan što ga Severina navodno vara s vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem, pa je navodno moli da se pomire.


"Seve i Igor se nisu videli šest meseci, otkako je ona napustila njegovu porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi i preselila se u Zagreb. Povremeno se čuju, ali i dalje niko nije pokrenuo temu razvoda, tako da se Igor nadao da će sve nesuglasice ispeglati kada se napokon budu videli", počinje priču izvor i dodaje da je Kojića navodno kao grom iz vedra neba pogodila vest da Seve u Hrvatskoj ima novu ljubav:


"Šokirao se kada je u novinama pročitao da mu je žena neverna i da je još letos sa tim Tomislavom krstarila po Jadranu. Odmah ju je pozvao i zatražio objašnjenje, ali je Seve sve vreme tvrdila da joj je Voštinić "samo dobar prijatelj". Igor je ubeđen da ga laže, ali je spreman da pređe preko svega samo da sačuva njihov brak. Rekao joj je: "Ne zanima me šta je bilo, sve ti opraštam, samo mi se vrati". Igora je ovo baš pogodilo, pa je počeo da posećuje manastire u Srbiji i moli se Bogu da ponovo bude sa Severinom."


S druge strane, hrvatska pop zvezda uporno negira da je u vezi sa Voštinićem, u čijoj vinariji je redovna gošća.


"Tomislav je Severinin prijatelj. U njegovoj vinariji je održan događaj na kojem je ona bila sa društvom i odbacujemo svaku insinuaciju da su njih dvoje u emotivnoj vezi", poručio je Severinin portparol.

 

"Severina i ja smo dobri prijatelji i za nju imamo samo reči hvale. Tačno je da je dolazila kod mene u vinariju, ali nije bila sama, bilo je tu još dosta ljudi. Između nas dvoje se ništa nije desilo i meni je sve to što čitam po novinama smešno. Razumem da je njen život interesantan medijima", kaže Tomislav kog povezuju sa Severinom.


Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.