Koja je majka, a koja je ćerka? (foto)


Objavljeno: 2020-02-13 13:55Fotografije majke i ćerke postale su hit na društvenim mrežama jer mnogi ne mogu da veruju da je između njih razlika 24 godine.


Foto: Džolin i Melani

Džolin Diaz (43) i njena 19-godišnja kći Meilani Parks iz severne Kalifornije bliske su poput najboljih prijateljica. Samohrana majka sad je otkrila da za mladalački izgled može zahvaliti svom "čistom" životnom stilu, prenosi „Dejli Mejl”.

 

 

"Uvek sam živela zdravo i aktivno. Retko pijem alkohol, dosta se odmaram i jedem balansirano", kaže mladolika majka. Dodaje kako je svoj „bjuti režim“ fokusirala na negu kože i veruje da je ovakav izgled zadržala i u 40-im godinama jer se rano počela da brine o svojoj koži, već oko 12. godine.

 

Istu rutinu od 12. godine sledi i njena kći. No Džolin veruje i da je njen opušten stav ključ mladolikog sjaja.

 

- Dosta sam pragmatična i pokušavam da ne brinem previše o prošlosti ili anticipirati brige u budućnosti – kaže majka.

 

 

 

Džolin i njen partner prijateljski su se rastali pre 13 godina, ali porodica se i dalje slaže i redovno se zajedno odmaraju.

 

Usprkos mladalačkom izgledu, Džolin ne odlazi u klubove sa ćerkom. "Meilani i ja nikad nismo bile u klubu ili na žurci zajedno. I ne predviđam da ćemo to raditi u skoroj budućnosti." Dodala je da ovih dana radije ostane kod kuće uz šoljicu čaja i dobar film.

 

Nakon što su otkrili da su Džolin i Meilani majka i ćerka, mnogi su izrazili nevericu na društvenim mrežama. "Jesi li zbilja majka?", "jeste li vi bliznakinje?" samo su neke od reakcija na njihove fotografije.

 


Izvor: Index.hr

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.