Najveće estradne svađe: Od tuče do suda!


Objavljeno: 2021-09-03 10:52Sukob Ace Lukasa i Ivane Selakov, posle dugogodišnje saradnje, izazvao je ogromnu pažnju, a svađe među kolegama su česte na našoj sceni. A ovo su najveći, ali i najduži sukobi na našoj estradi.


Foto: Najveće estradne svađe za sva vremena: Od fizičkih obračuna do suda!

1. Mina Kostić i Indira Aradinović Indi


Fizički obračun dve folkerke je godinama bio jedan od najgledanijih video klipova. Ove dve pevačice su u različito vreme bile sa biznismenom Tiosavom Sretenovićem Tikom, te se pretpostavljalo da je on jabuka razdora.
Mina Kostić, Indira Aradinović


2. Slavica Ćukteraš i Tanja Savić


I drugi žestoki sukob na našoj listi uzrokovan je ljubomorom i povređenom ženskom sujetom. Veliko prijateljstvo učesnica prvih "Zvezda Granda" puklo je zbog toga što je, kako su pisali mediji, Ćukteraš bacila oko na tadašnjeg dečka Tanje Savić. Ipak, njih dve su pre nekoliko godina uspele da izglade nesuglasice jer su, kako same tvrde, postale zrelije osobe kad su postale majke.


3. Zorica Brunclik i Miloš Bojanić


Još jedan u nizu rijaliti sukoba koji je završio na sudu, a Bojanić je je tužio Zoricu Brunclik jer ga je nazvala „pedofilom, lažovom i trulom prostatom“ i uz to ga pljunula u lice. Zorica se rasplakala na suđenju, dok je Miloš odbijao da priča o svemu, navodeći da je incident daleko iza njih.


4. Aca Lukas i Željko Šašić


Što se tiče najdužih sukoba na estradi, nemoguće je zaobići Acu Lukasa i Željka Šašića, budući da su oba pevača rado i često komentarisali životne odluke onog drugog, što na pompezan, što na duhovit način. Jabuka razdora je u ovom slučaju bila žena, ali Vuksanović i Šašić nisu zakopali ratne sekire ni nakon što se Sonja razvela i od Lukasa. Štaviše, to je poslužilo i jednom i drugom kao povod za novi arsenal prozivki i uvreda.


5. Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik


Zorica se još jednom našla na našoj listi, ali ovog puta ne zbog najburnije svađe na estradi, nego zbog najduže. Ona i Vesna nisu govorile 29 godina jer je Brunclik preotela Miroljuba Aranđelovića Kemiša od Vesne Zmijanac, a posle decenija uvreda dve pevačice su javno pružile ruku pomirenja na Zoričinom koncertu 2014. u Areni, kada su se pojavile zajedno na sceni.


Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.