Nakon dugog braka: Razvode se Lazar i Danica Ristovski


Objavljeno: 2022-02-14 08:58Glumački par Lazar i Danica Ristovski razvodi se nakon 42 godine braka. Imajući u vidu da su važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni Srbije, teško je i pretpostaviti šta bi mogao biti uzrok razlaza dvoje renomiranih glumaca, piše 'Gloria'.


Foto: Razvode se Lazar i Danica Ristovski

- Nismo se razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca - izjavio je Lazar u ekskluzivnoj ispovesti za pomenuti magazin.

Njihova ljubavna priča počela je još u studentskim danima. Između Danice i Lazara emocije su se rodile već pri prvom susretu, a glumica je neretko isticala da se odmah zaljubila u Lazin šarm i fizički izgled.

 Venčali su se 1980. godine, a u braku su dobili dva sina - Petra koji je filmski producent i reditelj i Jovana koji je završio ekonomiju. Starij sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok je mlađi Jovan sa suprugom Ljiljanom prošlog septembra dobio naslednika Bogdana.

Ni bogat i ispunjen porodični život, ni uspešne karijere, ni četrdeset i dve godine pod istim krovom, po svemu sudeći, nisu bili dovoljni da Danicu i Lazara odvrate od odluke da potpišu papire za razvod.(Blic Foto: Dragana Udovičić)


Izvor: Gloria

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.