Novi režimski pritisci na roditelje ubijene djece


Objavljeno: 2021-11-27 11:29Režim u Republici Srpskoj ušao je u vrlo opasnu fazu u kojoj ne prezaju ni od čega. Umjesto da vrše pritisak na istražne organe koji će konačno saopštiti šta se dešavalo iza misterioznih nesreća sa smrtnim posljedicama, kao i ubistava koja su se desile prethodnih godina, oni pokušavaju da za to okrive BN manipulišući sa žrtvama koje godinama traže istinu.


Foto: Novi režimski pritisci na roditelje ubijene djece

Dokaz tome je najnovija objava režimskih medija u kome slavodobitno pokušavaju da saopšte kako je "izmanipulisana" majka Nikole Đurovića, koji je pod sumnjivim okolnostima poginuo u saobraćajnoj nesreći, Treba li podsjetiti na tvrdnje oca i majke koji su u više navrata optužili ljude iz vlasti da su krivi za pogibiju njihovog sina.Ne želeći da se igramo osjećanjima ucvijeljenih roditelja, kako to radi režim, koji skriva istinu ili sprečava da se do nje dođe u mnogim slučajevima, podsjećamo da smo i u slučaju Nikole Đurovića prenosili ono što je tvrdila i njegova majka, koja je, ne samo jednom objavom na fejsbuku, nego i u više izjava iznosila teške optužbe na račun ljudi iz režima.

 

Umjesto da vrše pritisak na pravosudne organe koji su, kako se tvrdi, za tu nesreću osudili drugog čovjeka, oni su svoje snage, očito, usmjerili prema žrtvi i isposlovali drugačije izjave u medijima, kako bi napakostili BN-u.

 

Jedina poruka BN-a režimu i njihovim slugama jeste: Oprosti im bože, ne znaju šta rade!

 

Na kraju podsjećamo na objavu majke Nikole Đurovića u kojoj je iznijela teške optužbe na račun režima zbog smrti svog sina.

 

 

Nikola Đurović je poginuo u saobraćajnoj nesreći 21. avgusta 2011. godine na semaforu prema Rakovačkim barama.


Izvor: BN

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.