Otvoreno pismo supruge ministra Košarca: Bludni život iznad porodice!


Objavljeno: 2020-12-07 22:47Supruga Staše Košarca (SNSD) otkrila je večeras na fejzbuk profilu ko je ta 'moralna vertikala' i 'muškarčina' od ministra Košarca?!


Foto: Stađa Košarac

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac danas je dobio životnu lekciju svoje, po svemu sudeći bivše žene, Sanje Košarac koja je na svom fejzbuk profilu javnosti otkrila ko je privatno lik koji se odaziva na to ime.


Objašnjavajući ko je ustvari privatno ministar Staša Košarac, ona je navela da će ga od "sutra pamtiti kao nekoga kome je Bog dao gotovo sve, a đavo uzeo i više od toga".

 
"Danas je ministar Košarac krenuo na posao. Ponovo. Juče je ponovo pokušao da bude "uzoran" otac i suprug. U međuvremenu je pokušavao da bude ljubavnik. Od sutra će ga pamtiti kao nekoga kome je Bog dao gotovo sve, a đavo uzeo i više od toga".


Ona navodi da je prije dvije godine, prema njenim saznanjima, ministar Košarac našao ljubavnicu, mlađahnu, rođenu 17 godina poslije njega, Aleksandru Ivković.


"O agoniji koju smo moja djeca, moja porodica i ja, prošli u namjeri da to prevaziđemo, neću pisati. Ministar Košarac, njegova porodica, Aleksandra  Ivković i njena porodica - mojoj djeci, porodici i meni, pokušali su da urade mnogo toga. To je tek za pisanje. Ali, na drugom mjestu.


Ta "moralna vertikala" i "muškarčina", ministar Košarac - nakon što sa Aleksandrom i cijelom svitom, nije uspio da me ubijedi da sam luda (doslovce) i da je to samo njegova saradnica, pobjegao je od djece i mene u očevu kuću, pod izgovorom da mora čuvati ono što je gradio. Nas, moju djecu i mene, čuvao je Bog. Slava Mu!


Nakon što, takođe, nisu uspjeli u namjeri da ja podnesem zahtjev za razvod braka - uslijedio je "viteški" potez", navodi Košarčeva zakonita supruga.

 Taj, kako ga je nazvala, viteški muški potez ogleda se u tome što je ministar Košarac podnio zahtjev za razvod, a ona je to saznala nakon poziva radnika iz Centra za socijalni rad.


"Napominjem - sve vrijeme , do tog 2. septembra 2020. i poziva iz Centra, ministar Košarac igrao je ulogu "savršenog" oca i supruga, ali samo sa kasindolske adrese. Sve vrijeme negirajući da ima ljubavnicu. I to je "poštenom" ministru bilo malo. Umjesto sporazumnog razvoda, koji sam iskreno očekivala, dobila sam plavu kovertu u kojoj me, podsjećam bez ikakve prethodne najave i obrazloženja, ministar Košarac tuži!?


Nakon toga, spakovao je kofere i sa svojom "saradnicom" otputovao da proslavi u luksuzu bokokotorskog zaliva. Ovo vam ne piše povrijeđena žena, već ogorčena majka dvojice dječaka, kojima je otac rekao da je na službenom putu. Nakon što smo ga uhvatili u laži, moji sinovi nisu htjeli da ga vide.


Bio je to razlog za još jedan potez ministra Košarca. Prijavio me je u  Centar za socijalni rad, bezočno se i dalje služeći lažima, tvrdeći, bez ijednog dokaza, da mu ja ne dozvoljavam da vidi djecu! Navikao valjda, može mu se...", otkriva Sanja.


O agoniji kroz koju, kako navodi, prolazi u Centru za socijalni rad, piše se i na drugim adresama.


Ona objašnjava zašto to sada i ovdje na fejsbuk profilu piše...

 
- Prvo, ovo je omiljeno mjesto komunikacije kvazi elite. Svi oni, kao i ministar i "saradnica" mu, žive instant život. Na koje su laži i obmane spremni da bi u javnosti ostavili "savršenu" sliku, nažalost potvrđuje i primjer mojih sinova. Otac, nakon što ih nije vidio mjesec dana, nije razgovarao s njima, već se uslikao za društvene mreže, uz sve lažne osmjehe i opise.


Drugo, mislila sam da će vrijeme partija, tompusa i starleta proći. Ja sam zrela žena.


Treće, i najvažnije, nakon svega, ministar Košarac pokušao je da ušeta slavodobitno u moj život, nudeći opciju da povuče tužbu za razvod braka! Jednostavno, tek tako, pozivajući se na djecu - kao da prethodno nisu postojala!


Dok je ministar Košarac, recimo, bio na Zlatiboru sa svojom "saradnicom" i pravio mali predah - kako je napisao u opisu slika, njegovi sinovi borili su se za vazduh, pritisnuti bolom i prigušenim jecajima, koji su se potom prolomili u najjezivije krike, kako samo i može iz nevinih dječijih duša...


Pokušao je ministar Košarac da ušeta u moj život tek tako - bez izvini i žao mi je, već uz opasku da ja nisam zrela da prihvatim opravdanje koje objašnjava da je normalno imati ljubavnicu jer to rade svi! Možete li da zamislite tu bahatost?!" otkriva Sanja moralni lik ministra Staše Košarca.


Nakon što, kako navodi, nije pristala ni da se ministar Košarac ponovo vrati u njen život, zatražila je da materijalno obezbijedi djecu i nju.


"E, tu se ogolio i najskriveniji mračni dio ministra Košarca. On i njegov otac juče su prijetili mojoj djeci, mojoj porodici, meni. Šta drugo od te duhovne nedonoščadi i očekivati?! Dirnuo si im u najsvetije - materijalno!!!


Zato vam pišem. Da znate, da znaju da se ne bojim. Ima onih koji ne trguju emocijama i porodicom. Izdaju djece i porodice ne praštam!"


Opisujući sebe, ko je i koga ima, Sanja kaže da je najvažnije što je majka Marka i Uroša.


"U mojim sinovima svaki dan vidim Boga, vidim ljubav i snagu. Sjaj u njihovim očima je jedini sjaj zbog kojeg i za koji živim. "Sjaj i bijedu kurtizana", uz "Vašar taštine", ostavljam onima koji su preskočili ne samo školsku, već i životnu lektiru. Ne pristajte da budete oni kojima je opravdanje za blud, nemoral, Sodomu i Gomoru - to rade svi!", poruka je Sanje, zakonite žene ministra Staše Košarca.


Odmah nakon objave, Sanja je dobila i poruke podrške od rodbine i prijatelja...

 

 

 

 
 

Biće zanimljivo da li će na ovo i kako da reaguje u javnosti ministar SNSD-a u Savjetu ministara Staša Košarac. Hoće li bar malo da se postidi nakon ispovijesti njegove zakonite supruge Sanje i majke njegova dva sina.


Izvor: RTV BN/Facebook

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.