Pala na vozačkom ispitu a nije ni upalila automobil!?


Objavljeno: 2022-02-04 12:24Jedna 17-godišnja devoka iz Lenkešira u Engleskoj pala je na vozačkom ispitu, a da nije ni upaila svoj automobil i počela s vožnjom. Devojka je ostala izbezumljena kada ju je ispitivač oborio na vozačkom ispitu a razlog je bio bizaran! 


Foto: Screenshot

Devojka je imala sitne gumene strugotine na tepihu ispod suvozačkog sedišta to jest nogu te je ispitivač oborio devojku jer je “automobil bio prljav i nespreman za vožnju”.

Instruktor nije hteo ni da uđe u vozilo u Blekpul test centru, jer je rečeno da je automobil previše prljav, što je protiv vozača kao i pravila Agencije za standarde vozila u vezi sa kovid pandemijom.

Njen otac Pol Turner je insistirao da autmobil koji je pripada instruktoru nije bio prljav osim nekoliko sitnih komadića gumice kada je instruktor nešto izbrisao iz svog dnevnika dok je bio u njemu.

 

 

Te je dodao: “Komadići nisu bili na sedištu ili bilo gde gde bi ispitivač sedeo. Nije bilo da je smeće bilo svuda ili prazne konzerve , to je smešno.”

Proveli su oko 10 minuta pokušavajući da razgovaraju o tome i reše, ali nisu uspeli.

“Dakle, ona je pala na vozačkom ispitu a da nije ni vozila automobil, čak nije imala načina da vrati novac. Bila je izbezumljena,tužna i u suzama!. Ne vidim razlog zašto nije mogao da uđe u automobil?” dodao je nejnm otac Pol prenosi Ladbible

Kada je istaknuto da je u automobilu bilo samo nekoliko gumenih strugotina, instruktor vožnje Noel Gaughan je rekao :

“Morate imati ograničenje šta je dozvoljeno, a šta nedozvoljeno. Bilo da se radi o gumenim strugotinama ili konzervama ili šta god to moglo biti, to je očigledno ometanje za ispitivača i za vozača koji uči.”

Osim što je vozački ispit u Engleskoj trenutno 64 funte Pol kaže kako se na test voženje čeka mesecima što otežava samo polaganje jer prolazi puno vremena bez vožnje.

“Živimo u ruralnom mestu nemamo autobuse koji prolaze. Na leto će završiti fakultet, a izgledi za posao biće ograničeni ako ne bude mogla da vozi.. Ne samo to, već je ovo jedna od najnervoznijih stvari koje tinejdžer radi, to je jedan od onih izuzetnih trenutaka u vašem životu, a ovaj incident ga je samo pogoršao.Ona je štedela za ovo dugo vremena, štedela je sebe za svoj prvi auto, a ovo je tako nepravedno!” izjavio je otac za britanske medije

Tako da će devojka još dugo vremena morati da čeka novu test vožnju


Izvor: Zanimljivosti

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.