Stanivuković: Dragi Banjalučani, srećan nam Dan grada!


Objavljeno: 2021-04-22 12:10Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković uputio je sugrađanima čestitku povodom 22. aprila – Dana grada i 76. godišnjice oslobođenja Banjaluke od fašizma. 


Foto: Draško Stanivuković

U video-čestitki koja prikazuje dio atmosfere rada u Gradskoj upravi, gradonačelnik je zajedno sa zaposlenim u administraciji, istakao najvažnije vrijednosti kojima treba težiti, napominjući da dobra Gradska uprava nije ona kojoj se ljudi trebaju prilagoditi, nego ona koja se prilagođava ljudima i njihovim potrebama.


– Grad – to smo mi, svi mi. Ohrabrimo kreativnost, inovativnost. Uvažimo iskustvo. Naše zajedništvo je naša snaga, jer čovjek je čovjeku prirodna potreba, a samim tim i najveća vrijednost.


Cilj je jednostavan i jasan – Grad u funkciji opšteg dobra, a odgovorna i efikasna administracija u službi svih nas, u službi naših građana. Udružimo se! Omogućimo da se rodi novi gradski život, nove društvene pojave i novi društveni procesi. Sada to jedinstvo treba postići vlastitim snagama, slobodnom voljom i svjesnim izborom onog djelovanja, koje će nas voditi u pravom smjeru.


Na nama ostaje da se trudimo da ostanemo skromni, postanemo tolerantniji, iskreniji i moralniji, prvenstveno zbog nas, a onda i zbog drugih, a na vama ostaje da volite svoj grad, jer ovo je grad svih nas, naš grad. Dragi Banjalučani, srećan nam Dan grada! – naveo je gradonačelnik u čestitki upućenoj sugrađanima povodom Dana grada.


Izvor: BN

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.