Udovac našao curu!


Objavljeno: 2019-10-18 14:30Da mu vedar duh i godine pomažu da prevaziđe patnju zbog gubitka supruge, koja je preminula pre šest meseci, poznati pevač dokazuje provodom s dosta mlađom koleginicom


Foto: Kurir

 

Stari vuk, kojem je pre pola godine umrla supruga, po svemu sudeći i dalje je u punoj snazi. U prilog tome svedoče i paparaco fotografije u čiji posed je došla naša redakcija. Naime, pevač je snimljen na 25. maju kako uživa s trostruko mlađom devojkom.

 

Njih dvoje su iskoristili miholjsko leto da uživaju, pa su sedeli na klupici, posmatrali Dunav i zalazak sunca. Zatekli smo baš romantičan prizor.

 

- To je moja mala nagazna mina. Mala je bomba samo takva. Opasna kao eksploziv - počinje priču Bora i nastavlja:

 

- Baš me briga šta će ljudi da pomisle, meni godine ne mogu ništa. Pa ja sam bolji u krevetu nego pola kolega s estrade. Mogu samo da im pokažem - hvali se pevač.

 

Nakon male šale, Bora je dodao da je dama koja mu je privukla pažnju Mala Cana, s kojom je nedavno snimio duet, ali ne krije ni to da s mladom koleginicom priželjkuje nešto više od druženja.

 

- Uh, mala mi skroz odgovara. Lepa je, zna da peva, kuva i sigurno je bomba u krevetu. To meni treba. Volim ja i da se šetam i da sedim na klupici, ali moja je teritorija u kući. Cana bi uživala - zaključuje Bora.


Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.