VIDEO: Snimak Ronaldove vjerenice vidjelo preko 4 miliona ljudi


Objavljeno: 2021-02-12 12:32Najviše zahvaljujući svojoj vezi sa najpoznatijim i najboljim fudbalerom današnjice, ali i svom dobrom izgledu, manekenka Georgina Rodrigez potpisuje sve više unosnih ugovora.


Foto: Kristijano Ronaldo

Sve je više modnih kuća koje žele da baš ona bude njihovo zaštitno lice, zbog čega je i sama počela da bira, a posljednja kampanja koju je snimila je za italijanski brend kupaćih kostima.

Možemo samo da se pretpostavi koje cifre Georgina Rodrigez, vjerenica Kristijana Ronalda i majka njegove ćerkice Martine Alane, traži od raznih modnih kuća i brendova koji žele da upravo ona bude njihovo zaštitno lice. A sudeći po njenom Instagram profilu može da se zaključi kako sada već može i da bira na šta hoće ili neće da pristane, prenosi B92.

Tako nije odbila ni italijanski brend kupaćih kostima F**K, čije zaštitno lice je postala, a video koji je snimila za kampanju, a koji je objavila na svom Instagram profilu, za manje od 24 sata pogledalo je više od četiri miliona ljudi.

Seksi Georgina u njemu pozira u atraktivnom kupaćem kostimu, koji se na službenim stranicama brenda nalazi pod imenom Monokini Desert, dolazi u tri veličine: S, M i L i može da se naruči za cijenu od 99 evra.

Čelnici tog brenda donijeli su odličnu poslovnu ponudu, budući da Georginu Rodrigez na Instagramu prati čak 23,5 miliona ljudi iz cijelog svijeta, što automatski povlači za sobom i povećanje prodaje njihovih kupaćih kostima, koji su izrazito trendi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)


Izvor: Nezavisne

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.