Vrijeme danas: promjenljivo oblačno


Objavljeno: 2020-11-18 09:50U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima i temperaturom od osam do 13 stepeni Celzijusovih.


Foto: Promjenljivo vrijeme danas

Ujutru promjenljivo do pretežno oblačno od centralnih predjela na istok i djelimično na sjever, te potpuno oblačno. Na jugu vedro i sunčano. U kotlinama će biti magle i niske oblačnosti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana u sjevernom pojasu i na istoku biće niske oblačnosti, u centralnom pojasu i na jugozapadu promjenljivo sa sunčanim intervalima.

Na jugu će biti sunčano, a popodne se očekuje više sunčanih intervala u većini predjela.

Uveče i u noći će biti uslova za formiranje magle na visoravnima i u kotlinskim predjelima.

Duvaće slab do umjeren sjeveroistočni vjetar, u Hercegovini umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Drvar minus jedan, Bjelašnica i Livno nula, Čemerno dva, Кotor Varoš, Gacko, Han Pijesak, Bihać i Ivan sedlo tri, Prijedor, Sokolac, Novi Grad i Sanski Most četiri, Pale i Gradačac pet, Doboj i Sarajevo šest, Bijeljina, Srebrenica, Bileća, Tuzla i Zenica sedam, Banjaluka i Višegrad osam, Zvornik devet, Trebinje 10, te Mostar i Neum 12 stepeni Celzijusovih.


Izvor: Srna

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.