Zakon stupio na snagu: Dodik sam sebe prijavio Tužilaštvu iako juče nije negirao genocid!


Objavljeno: 2021-07-29 09:31Naš Vođa i „lider“ je prava junačina, ili se bar tako želi predstaviti, što pokazuje i jučerašnja manipulacija sa podnošenjem krivične prijave protiv samog sebe Tužilaštvu BiH. 


Foto: Dodik sam sebe prijavio Tužilaštvu iako juče nije negirao genocid!

On želi da se pokaže kao div junak, koji je spreman prvi da stavi glavu na panj i tobože se žrtvuje za svoj narod, pa je prvi dan stupanja na snagu izmjena Krivičnog zakona BiH o kažnjavanju negiranja genocida, koje je nametnuo njegov prijatelj i drag gost u Bakincina za Đurđevdan, odlazeći visoki predstavnik Velentin Incko, prijavio sebe kako je kršio zakon, jer je javno ustvrdio da nije bilo genocida u Srebrenici.

 

On to nije izjavio juče i danas, već prije 7 dana kada je njegov kućni prijatelj Incko, koga sada na odlasku odjednom naziva sinom oficira Hitlerovog GESTAPOA, potpisao sporne izmjene Zakona, a koje su juče stupile na snagu.

Svima je jasno da ova prijava nema nikakve eventualne odgovornosti i da će biti odbačena od sestre iz HDZ-a Gordane Tadić, jer zakon ne važi retroaktivno.

Radi se samo o jeftinom populizmu, manipulaciji i glumljenju velike i hrabre srbende, koja galami i udara se u prsa junačka kad treba narodu odglumiti patriotu, a čim malo zagusti povija se i povlači, prihvata sve što se od njega traži!


Izvor: Nebojša Vukanović

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.