Bregović otkrio tužnu priču njegovih roditelja


Objavljeno: 2021-08-06 10:09Muzičar Goran Bregović ispričao je tužnu priču u kojoj se prisjetio svojih roditelja. Roditelji su mu se, kako kaže, razveli jer je njegov otac imao problema sa alkoholom. 


Foto: Bregović otkrio tužnu priču njegovih roditelja

- Moji roditelji su se jako voljeli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav.

 

Kada se moja majka razboljela od leukemije bila je u bolnici u Splitu, u gradu u kome je moj otac živio sa drugom ženom. Ta njegova druga žena mi je pričala da je moj otac nestajao iz kuće noću. Ona ga je jednom pratila i vidjela kako se on iskrada i odlazi do bolnice u kojoj je moja majka umirala.

 

Tu bi cijelu noć napolju sjedio ispod prozora sobe u kojoj je moja majka umirala i pušio cijelu noć. On je tad već bio izliječen od alkoholizma ali kada je moja majka umrla on se vratio na selo i zasadio vinograd.

 

Onda je počeo ponovo da pije. Pio je hiljadu litara vina godišnje, toliko je davao taj vinograd. I uglavnom je to vino pio sam. Ako ima tužna priča za ilustraciju za veliku ljubav koja je propala zbog alkohola, to je ta priča iz moje porodice – zaključio je Bregović u emisiji “Živa istina”.


Izvor: Express

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.