Izbori šalju đake 5 dana na onlajn nastavu


Objavljeno: 2020-10-09 10:35Đaci osnovnih i srednjih škola u Republici Srpskoj, koje su određene kao biračka mjesta, neće pohađati nastavu u školama od 16. do 20. novembra.


Foto: Izbori šalju đake 5 dana na onlajn nastavu

Direktor banjalučke Osnovne škole "Borisav Stanković" Rade Krecelj za "Srpskainfo" potvrđuje da su od Ministarstva prosvjete dobili dopis u kojem se traži da se izjasne da li je njihova škola određena kao biračko mjesto za predstojeće lokalne izbore u BiH.


Republička uprava civilne zaštite dezinfikovaće prostorije škola, koje budu određene kao biračka mjesta, od 16. do 20. novembra, te će se nastava u ovom periodu organizovati upotrebom Office 365 edukativnih alata ili drugih platformi za učenje na daljinu navodi se u dopisu Ministarstva prosvjete.


Krecelj, koji je direktor škole u kojoj nastavu pohađa 667 učenika, kaže da će nastavnici i đaci do tada biti spremni za nastavu posredstvom Office 365 edukativnih alata.


"Mi smo već započeli obuku nastavnog osoblja, ali i đaka. Vjerujemo da ćemo do tada biti spremni za takav vid nastave", poručuje Krecelj.


Izvor: Srpskainfo

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.