Supruga premijera Republike Srpske pozitivna na korona virus!


Objavljeno: 2020-06-19 09:40upruga predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića pozitivna je na virus korona, saznaje BN. Premijer je takođe testiran, ali je njegov rezultat negativan na virus korona.


Foto: Supruga premijera Viškovića pozitivna na virus korona

Da je supruga predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića pozitivna na virus korona, otkrila je u razgovoru jedna od ministrica u Vladi Republike Srpske, koja se uz to i požalila riječima:
"Bože dragi zaraziće nas ovaj Višković".

 

Kako saznajemo, Višković je takođe testiran zbog toga što se smatra rizičnim kontaktom, jer je njegova supruga pozitivna na virus korona. Rezultat tog testa je negativan i Višković nije u samoizolaciji nego obavlja premijerske poslove, zbog čega postoji strah u njegovom kabinetu i u Vladi RS.Treba podsjetiti da je odmah na početku pandemije virusa korona Vlada Republike Srpske saopštila da su funkcioneri "sami sebe" izuzeli iz Zaključka o sprovođenju i organizovanju mjere obaveznog karantina.

 

Vlada RS je tada saopštila da su predsjednik RS, predsjednik Vlade RS, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i ministri u funkciji članova Štaba za vanredne situacije Republike Srpske, izuzeti iz Zaključka o sprovođenju i organizovanju mjere obaveznog karantina.

 

Iako smo pored jedne ministrice dobili potvrdu i iz Sekretarijata Vlade Republike Srpske da je supruga premijera Viškovića pozitivna na virus korona, očekivali smo da će iz Kabineta predsjednika Vlade Radovana Viškovića pokušati da to sakriju od javnosti.

 

Nije prvi put da Vlada svojim saopštenjima pokuša da prikrije istinu.

 

Iz Viškovićevog kabineta su saopštili da supruga Radovana Viškovića niti je imala simptome, niti je testirana, niti je pozitivna, ni ona, a ni premijer, niti ostali članovi porodice.

 

Međutim, gdje ima vatre ima i dima.

 

Podsjećamo da smo informaciju da je supruga Radovana Viškovića pozitivna na virus korona i da je zbog toga panika u vladi dobili od jedne ministrice, a ta informacija potvrđena nam je i od jednog visoko pozicioniranog izvora u Sekretarijatu Vlade RS.


Izvor: RTV BN

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.