Vlada RS zaobilazi opštine u kojima ne vlada SNSD!


Objavljeno: 2020-10-10 10:14Vlada Republika Srpske zaobilazi opštine u kojima na vlasti nisu kadrovi SNSD-a. Vlast stalno nameće tezu kao da je nešto dala opštinama, iako je to novac svih nas. Od nas na lokalu uzimaju novac, a onda zauzvrat dobijamo mrvice, istakli su učesnici emisije Izazovi BN televizije.


Foto: Vlada RS zaobilazi opštine u kojima ne vlada SNSD!

"Nema jednakog pristupa prema lokalnim zajednicama u kojima na vlasti nije SNSD", rekao je u emisiji “Izazovi” BN TV, predsjednik Konferencije lokalne samouprave SDS-a Miroslav Lučić.


Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Prijedor Dragutin Rodić, rekao je da je DNS, sve ovo vrijeme gradio i razvijao ikao nije imao podršku vladajuće strukture.

 

Načelnik opštine Lopare Rado Savić istakao je da je njegova opština mala, da je posjeta vladajuće strukture bila, ali ne u zgradi opštine Lopare.


"Takav odnos će prije upropastiti Republiku Srpsku, nego nedosanjani san o nezavisnosti", kaže Savić.


Nužan boljitak za građane nije ni lokalna zajednica u kojoj je SNSD, rekao je predsjednik OO DNS-a Čelinac Željko Dubravac.


Transparentnost mora biti jednaka za sve, bez obzira o kojoj opštini i stranačkoj strukturi vlasti se radi i samo tako uspjećemo zaustaviti odliv stanovništva koje odbija biti poslušnik jedne strukture vlasti, zaključeno je na kraju emisije "Izazovi" BN TV.

 


Izvor: RTV BN

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.