ŽENA OD SULTANA: Dali su mi pjesmu koju je odbila Slađa Alegro!


Objavljeno: 2020-09-04 12:20Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, za manje od dva mjeseca postala je popularna zahvaljujući hitu Žena od sultana, koji se sluša po svim klubovima, diskotekama, ali i na YouTubeu.


Foto: Tijana Em

Na toj društvenoj mreži od 1. jula pa do danas ima oko 40 miliona pregleda, što je apsolutni rekord. Tijana je za Kurir televiziju objasnila kako je došla do svog prvog hita u karijeri i ko joj je pomogao u tome.


"Sasvim slučajno sam dobila pesmu. Pozvao me moj producent Šaran i rekao mi da ima predlog da snimim pesmu i spot. Rekla sam: 'Naravno da hoću ako mi se svidi priča.' Pesma mi se dopala na prvo slušanje, odmah me je poneo taj ritam", rekla je ona.


Dosta se spekulisalo o zvuku melodije, koji je mješavina bugarske i turske muzike, pa je mlada pjevačica rekla da joj je drago što je vratila taj pravac na naše prostore.


"Taj pravac je ranije bio popularan kod nas, pa su onda neke druge pesme počele da se slušaju. Vratila sam taj zvuk za koji mislim da je falio ljudima, kao i dobro pevanje. Iskreno, očekivala sam uspeh, ali niko od nas nije očekivao da ću ja kao nova i javnosti nepoznata napraviti takav bum. 'Ženu od sultana' trebalo je da snimi Slađa Alegro, ali ona je odbila pesmu smatrajući da nije prikladna za nju. Nije kome je rečeno nego kome je suđeno. Slađa je odbila pesmu misleći da nije za nju, sam tekst i cela ta priča. Smatrala je da to treba da snimi neko mlađi i mislim da je bila u pravu", rekla je Tijana Em.


Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2024 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.